Flat coated retriever valper født 27.03.11

3 dager gamle....

Det er bare nok mat og søvn som gjelder nå, og vokser det gjør de....

Valp 1 uke gml.

Valpen sutter på alt i håp om en liten tår.....

Nå begynner det å bli litt liv i valpene.....

De lukter nøye på det nye teppet.........

Enda litt sløret blikk, det er ikke så mange dagene siden de åpnet øynene...

Ennå så sover de størstedelen av døgnet.....

Dette var godt....

Trengsel i matskåla.....

To som ikke er helt ferdig ennå.....

Nå er de snart mette og gode alle sammen.....

4 uker gamle...

Det smaker med en tår hos mor, nå står hun som regel og dier slik at alle skal få plass....

5 uker, og ute i lekegrinda.....

Her er det vist noe å leke med.....

Denne er bare min....

Flere som vil være med....

Teppet får også gjennomgå....

Dette er morro....

Her kommer noen og hilser på.....

De her er nå opptatt med sitt........

Er det denne gutten som skal bli trønder mon tro.....

Vakker det er han i alle fall.....

31.05.2011 Alle valpene har nå reist til sine nye hjem, en av tispene har vi beholdt selv, så helt tomt og stille er det ikke. Alle 10 ønskes lykke til i sine nye hjem.

27.03.2011  Nå er ventetiden over. Pia fikk 11 valper som kom til verden i løpet av knappe fem timer søndag morgen - 5 hanner og 6 tisper. Det er jo ikke helt uvanlig at noen kan falle fra den første tiden i så store kull, men foreløpig så ser det ut til at alle sammen har fått i seg nok mjølk, og Pia er en eksemplarisk mor som tar seg av de små på beste måte - rolig og forsiktig. Vi får håpe det går bra med alle sammen....
 

Her kommer de første bildene av mor og barn, bildene er tatt rett etter at siste valp var ankommet. 

30.03.2011 Valpene er nå 3 dager gamle, og alle 11 vokser og trives. Det er stille og rolig i valpekassa. Pia er bare ute noen småturer i nødvendig ærend, ellers så ligger hun rolig og dier og steller valpene sine, det er ikke annet som opptar henne nå. Deilig med så flinke mødre som ordner alt selv.

Et par nye bilder legges til.....

04.04.2011  Nå er valpene allerede blitt 1 uke gamle, og de vokser og trives alle sammen. Pia har nok mat til alle, og det er ingen av valpene som har trengt noe hjelp i fra oss. Pia steller alle på egenhånd, hun er en usedvanlig flink og omsorgsfull mor som selv passer på at alle får det de trenger.

Legger til et par bilder av Ingeborg og en av valpene....... 


15.04.11  Valpene er blitt 2,5 uke og har nå begynt å bevege seg rundt omkring på ennå ustødige bein. Det er på tide og begynne forsiktig med noe fast føde. De har en glupende apetitt alle sammen, og hiver seg over Pia i håp om en liten tår så snart hun viser seg. 
Noen nye bilder er lagt til.......

16.04.11  I morgen er valpene 3 uker, De har nå fått prøve seg på litt fast føde, tydelig at det smakte..... se de nyeste bildene.

25.04.11  Nå er det begynt å bli mere liv i valpene, de har begynt å leke og prøver kreftene på hverandre. De får nå 4 måltider pr. dag og har glupende apetitt alle sammen. De er også en liten tur utendørs hver dag, men det er enda så kaldt på bakken at vi tar dem inn når de har rast fra seg, enda så sover de mye av tiden.

Noen nye bilder er lagt til.......

02.05.11  Fem uker er valpene allerede blitt, og det er både fart og mere lyd i dem nå om dagen. De er ute og lufter seg flere ganger om dagen, men det er enda kaldt og rått på bakken så vi har lagt halm i lekegrinda for at det skal bli litt lunere for dem.
Nye bilder lagt til......

10.05.2011  6 uker har valpene nå blitt, og de er klare for flere utfordringer enn å bare være i valpebingen. Nå vil de helst være på utsiden å leke og det får de lov til, men selvfølgelig under tillsyn hele tiden. 

Nye bilder lagt til...... 

15.05.11  I dag er valpene blitt 7 uker, og nå er det full fart med lek og leven. De er nå ute på luftetur i tunet flere ganger om dagen, det blir for kjedelig og for dem og bare være i valpegrinda hele tiden. Det er mange som kommer for å hilse på valpene, og det synes de er kjempemorro.

Nye bilder lagt til......