Lhaxy's Isabell

Bella på utstilling 4,5 mnd. gml.
Bella liker seg i sofaen - noen privilegier er det lov å ha.......

Lhaxy's Isabell, eller Bella som vi kaller henne er ei velbygd trivelig tispe som alltid er glad og fornøyd. Bella er en problemfri hund, hun er veldig kontaktsøkende og følger oss overalt i det daglige arbeid - bestandig løs og alltid i nærheten - hun er nærmest født lydig, og vil så gjerne være alle til tillags. (willing to please- som de sier i england).

Bella er fri for HD. AD. og er øyenlyst uten annmerkning, hun har alltid vært sunn og frisk.

I de årene Bella har vært her har gardsdrifta tatt all tid og krefter. Vår sønn og odelsgutt har kjøpt et nabobruk med mjølk og kjøttproduksjon, og antall dyr og areal som familien skal stelle og høste er derved mangedoblet. Det blir bygd nytt fjøs og ny jord blir dyrka, så hundehobbyen har av naturlige grunner vært på vent.

Hundene har nok ikke merket så store forskjellen, de er som regel rundt oss hele tiden. Spesielt Bella er en trofast følgesvenn, hun følger med traktor og gravemaskin i timesvis under arbeid på jord og nybrott. Når de andre hundene etter en stund blir lei og springer opp på tunet, venter Bella trofast og håper på at det skal bli en stopp og godsnakk underveis - alltid like blid og imøtekommende.

 

Lhaxy's Isabell - ivrig på godbiten.........

Stamtavle